Theater Toekoer herneemt ‘Van Wacht’

 

Vier vrouwen ontmoeten elkaar aan het begin van de Eerste Wereldoorlog. Ze wachten op nieuws van hun mannen aan het front. Tijdens de postverdeling wordt het hen duidelijk dat de soldaten hulp van buitenaf kunnen gebruiken. Tegen beter weten in slaan de dames de handen in elkaar. Hun ware talenten komen eindelijk naar boven. De mondigheid en de creativiteit van de vrouwen staan garant voor het protest tegen een oorlog die nooit had mogen beginnen.

Een spitse en muzikale voorstelling over vrouwen die wachten op een voorzet. Om het einde van de vierjarige WO I herdenking in 2018 mooi af te sluiten speelt Theater Toekoer in april 2018 een gloednieuwe voorstelling met de personages uit ‘Van Wacht’. Speciaal hiervoor planden we een kleine herneming van ‘Van Wacht’ om iedereen de kans te bieden de personages te leren kennen. Veel plezier!

18 november 20u30 en 19 november 14u30
Kaarten: 8 euro per persoon (VRIJE ZIT)

Tekst: Pascale Wouters
Muziek: Nick Puylaert
Spelers: Dries Verlodt, Julie Bral, Laura Van de Vyver, Laurens Lambrechts, Matthias Hellemans, Nelis D’Hollander, Shana De Mulder, Sophie Panis en Cyriel Bral

Locatie:
De Schuur
Hennenneststraat 2
9120 Beveren

Comments are closed.